Speciale reizen Home Page Over onze reizen Over onze visie

Over onze visie

Over ons

“Als het reisvirus toeslaat, bestaat daar geen enkel medicijn voor. En ik weet dat ik tot mijn dood een blije patiënt zal zijn.” – Michael Palin

Deze uitspraak is ons uit het hart gegrepen!

Wat hebben we voor ogen met Shakaria Reizen?

Slow-travelling op een geheel nieuwe en inspirerende wijze.
Gewoon met de trein beginnen vanuit Amsterdam of Brussel.
Zo min mogelijk met het vliegtuig.

U reist per trein, ferry, shared taxi en bus, zowel binnen als buiten Europa. U ervaart de veranderingen in de cultuur en de landschappen en overnachten onderweg in kleinere familiehotels. En in couchettes van een nachttrein of op de ferry.

Tijdens de reis neemt u de tijd om ergens echt te verblijven. Tijdens langere trajecten stapt u uit bij mooie of interessante plaatsen, en verblijft daar één of enkele dagen.

Vanzelfsprekend bekijkt u de highlights, maar u gaat zeker ook op in de mooie natuur. U eet in lokale eetgelegenheden en slaapt in sfeervolle kleinschalige accommodaties, een homestay of guesthouse.

Tijdens de reizen is er gelegenheid om van de gebaande paden af te gaan, te wandelen, fietsen, een bezoek te brengen aan een lokaal fabriekje, wijnboerderij, markt, workshop of cooking class. Deze ervaringen geven de reizen ook een extraatje. De ontmoetingen met de plaatselijke bevolking blijven u zeker bij. We laten u graag met mooie herinneringen thuiskomen.


We zien u graag reizen.

Elly Schats en Hans van de Schilde

www.shakariareizen.nl
www.shakariareizen.be
 
Speciale reizen Home Page Over onze reizen Over onze visie