Speciale reizen Home Page Over onze reizen Over onze visie

culturele reis voor 2024

Reis van Italië

Proeven van bellissima Italië
Kunst, cultuur, wijnroute, authentieke dorpen/steden en als special de Biennale Arte 2024 in Venetië
De trein pakken naar Rome, per trein naar sfeervolle stadjes in Toscane en Umbrië, en terug via Bologna en Venetië met zijn Biennale Arte 2024 ? Beslist doen! Het is heel goed mogelijk en relaxed reizen zonder rijen op vliegvelden. Shakariareizen heeft het geheel uitgebreid voor u uitgetest en uitgewerkt op individuele basis. Dat scheelt u heel veel voorbereidingstijd. De basis reis is 24 dagen in een rustig tempo, zodat u volop van het Italiaanse leven kunt genieten. Uiteraard is het mogelijk ergens een dagje langer te blijven of nog iets te wijzigen. Of aan te vullen met onze 3 daagse module naar een agriturismo in de natuur van Norcia bij de Abruzzen.

Onze reis:
-3 dagen Rome, -1 dag Orvieto, -3 dagen wijnstadje Montepulciano en bezoek aan Unesco-stadje Pienza, -5 dagen Perugia met uitstapjes naar Assisi en Gubbio, -3 dagen Foligno met bezoeken aan Spello en Spoleto ( Vanaf de stations in het dal naar het hart van de oude centro, meestal op de bergtop, is prima te doen met de minimetro, funicolare of vele roltrappen en liften. Absoluut geen taxi nodig).  En een mooie wijnroute langs authentieke stadjes en wijnboerderijen,-2 dagen naar "la Rossa” Bologna met z’n 35 km aan zuilengalerijen en - 4 dagen Venetië met in de laguna Murano, Burano en Torcello; de Biennale Arte. Logeren in sfeervolle kleinschalige middenklasse hotels en in een albergo t.o. de oude stadsmuur. Allen met eigen badkamer/sanitair en gratis annuleren/ontbijten inbegrepen. En zeer gunstig gelegen midden in de centro storico of 1x bij het station, waardoor veel beloopbaar is.


Alle kosten voor trein- en ander vervoer, gereserveerde plaatsen in nachttreinen en HSL treinen, vervoer in de steden, 1 dag autohuur, en accommodatie van deze reis komen op een prijs vanaf 2495,- euro p.p. (bij indeling op 2 persoonskamer). Dat is inclusief ontbijten en gratis kunnen annuleren van hotels. Ook incl. in de nachttreinen een ligplaats in een couchette van 4 personen. De prijs is exclusief overige maaltijden, drankjes, entrees, ticket Biënnale. De prijs wordt hoger indien u bij het treinvervoer 1e klas wil reizen of de treintickets ook wil kunnen annuleren/geld terug krijgen.


Interesse? Kijk dan ook op facebook en neem bij vragen of een offerte aanvraag gerust contact met ons op .Impressie van " The milk of dreams " 2022

Speciale reizen Home Page Over onze reizen Over onze visie